Fogászati implantátumok

Rendelési idő: hétfőtől-péntekig
Időpontot egyeztetés alapján biztosítunk!

Ahol nem marad mosoly nélkül!

Implantológia – Nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen

A fogászati implantátum funkcionálisan és esztétikailag optimális megoldás a foghiány pótlására.
Akár egy fogat is képes pótolni, de teljesen fogatlan állkapocs esetén egész fogsorok rögzíthetők implantátumokra.
Ma a modern implantológia kíméletes és biztonságos kezelést kínál a rögzített fogpótlásokhoz.

A fogászati implantátumok az esztétikus fogpótlás és az életminőség helyreállításának alapjai.

A behelyezett fogimplantátumok által nyújtott erős tartás az állkapocs ízületét és a rágóizmokat is az eredeti állapotba segíti.

A soproni fogorvosi rendelőnkben tevékenykedő implantológiai csapat nemcsak szép fogakat biztosít pácienseinknek, hanem a fogak teljes funkcionális egységét is helyreállítja.

Zahnimplantate

Implantológia – a siker receptje adott a soproni praxisunkban

Törekszünk, hogy a beültetés gyors, precíz és kíméletes műtéti eljárás lenne mindenkinek. Ezért a digitális implantológia technikáját már évek óta alkalmazzuk soproni praxisunkban.

3D röntgen (CT) segítségével mérjük fel az állkapocs csontkínálatát. Ezt követően digitálisan megtervezzük az új protézist, és a műtét előtt meghatározzuk a fogimplantátumok helyzetét is.

Ezt követően a 3D nyomtatott sablonja segítségével pontosan a megfelelő pozícióba helyezzük az implantátumokat.

Az implantológiában/állkapocs sebészetben ez az eljárás optimális implantátumbeültetéshez vezet, melyben az implantátum mind funkcionálisan, mind pedig esztétikailag kiváló eredményeket hoz.

CÍMÜNK

Sopron, Füredi sétány 9. 1/4

telkep

HÍVJON MOST!

+36 30 177 5007

Az implantátum kezelés folyamata: a röntgenképtől a beültetésig

Hadd mutassunk be egy gyakorlati példát a beültetésre a praxisunkban

Az Önt kezelő fogorvos javasolta az implantációt? Kíváncsi arra, hogy néz ki a kezelés menete a praxisunkban? Szeretnénk egy példát mutatni arra, hogy milyen nálunk egy rutinkezelés.

1. Első konzultáció és vizsgálat

Ön online időpontot egyeztetett, és ez az első látogatása. Fogorvosainkkal megbeszéli a kezeléssel kapcsolatos kívánságait, elképzeléseit. Ezután a fogak és az állkapocs alapos vizsgálata következik. Az állkapocsról 3D-s röntgent készítünk, fogait intraorális szkennerrel megvizsgáljuk. Rögzítésre kerül a harapás és az állkapocs ízület helyzete. A fogorvosa mindent megbeszél Önnel, és elmagyarázza a kezelés menetét.

2. Felvilágosítás, a szükséges információk átadása

Fogorvosként részletesen elmagyarázom Önnek a műtéti eljárás menetét. 3D-s tervezéssel megmutatom a fogimplantátum pontos helyét, és megbeszélem Önnel az eljárás menetét. Mivel a fogak beültetése az állkapocsba meglehetősen gyors eljárás, legalább egy héttel korábban egyeztetem Önnel a beavatkozás típusát és méretét. Erre az időpontra általában körülbelül egy héttel a beültetés előtt kerül sor.

3. Beültetés

A beavatkozás napján rendelőnkben helyi érzéstelenítésben vagy ambuláns általános érzéstelenítésben részesítem Önt. Pontosan elmagyarázom, hogy a beavatkozás során milyen érzéstelenítés megfelelő az Ön számára. Ezután elmagyarázom Önnek, hogy az elkövetkező napokban pontosan mire kell figyelnie.

4. Rövid konzultáció

Ellenőrzöm, hogy jól van-e. Nem szükséges bejönnie a rendelőbe, kényelmesen pihenhet otthon.

5. Utókezelés, varrateltávolítás

7-10 nap elteltével a műtéti területen lévő varratokat óvatosan eltávolítom, és ellenőrzöm a seb gyógyulási folyamatát. A legtöbb esetben ekkor már nincs jele a duzzanatnak vagy zúzódásnak.

6. A fogsor behelyezése

A gyógyulási időszak (3-5 hónap) után feltárulnak a kezdetben még az íny alatt lévő fogimplantátumok. Most már behelyezhető az állandó protézis. Sok esetben azonban az implantátumok már ideiglenes megoldást kaptak (pl. azonnali beültetés és azonnali helyreállítás után), és csak az intraorális szkennerrel szükséges beszkennelni a végleges ellátáshoz.

CÍMÜNK

Sopron, Füredi sétány 9. 1/4

telkep

HÍVJON MOST!

+36 30 177 5007

Fogimplantátumok – Minőségi anyagok garanciával

Kollégáimmal együtt azt szeretném, hogy sokáig élvezhesse új fogait, és hogy implantátumai ne legyenek megkülönböztethetők a saját fogaitól.

Ezért szeretnék garanciát adni fogászati implantátumaira. Az olcsó vagy kedvezményes fogászati implantátumok nem képezhetnek garanciaalapot.

Éppen ezért praxisomban csak olyan jó minőségű implantátumokat és anyagokat használok, amelyek már évek óta bizonyították minőségüket.

Szeretne többet tudni? Lépjen kapcsolatba velem most!

Az implantátum anyagát az Alpha-Bio Tec. biztosítja.

Dr. Tarnóczi Gábor

Fogorvosi pályafutásom a Budapesti XVI.ker szakrendelőben kezdtem, majd a Vitalcenter Hotel Helia rendelőjét vezettem. Sopronban 2002 óta dolgozom.

Szakterületem az Implantológia és az esztétikai fogászat. Tudásásomat nemzetközi konferenciákon es kurzusokon fejlesztem. Több esetben bemutató-műtétet szerveztem, ahol hazai és külföldi érdeklődők tanulhattak technikákat tőlem.

Több implantációs rendszert használok és elsők között operáltam a SMART GUIDE 3D implantációs műtéti sablonnal.

Számomra a páciensek elégedettsége és professzionális ellátása az első számú szempont. Három csodálatos lány édesapja vagyok. Legfőbb hobbim a motorozás és a motoros-túrák szervezése.

PÁCIENSEK VÉLEMÉNYEI

Nem szeretek fogorvoshoz járni, de a kezelés alatt Gábor nagyon kedves, megnyugtató volt. Kaptam jó tanácsokat is, hogy fogmosásnál mire ügyeljek és mik azok az ételek, italok melyek a fogzománcot gyorsan roncsolják. A szolgáltatás színvonala, a szaktudás nálam maximum pontszámot kapott! Csak ajánlani tudom.

NAGY KRISZTINA

 

Több fogorvosnál is jártam már, de Gábor Doktor nagyon rendes, nyugodt ember. Nem kapkod, nagy körültekintéssel végzi munkáját. Ha bármi gond adódna a fogaimmal biztos, hogy újra a Tarnóczi Dentalt választom.

TÓTH ZSOLT

Elérhetőségek

Sopron, Füredi sétány 9. 1/4

Partnereink

Copyright © Tarnóczi Dental 2018 | Impresszum | Adatkezelési tájékoztató | Weboldal fejlesztés: Webpole

Call Now Button